0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (inkl moms):
0:-

Om oss

BRISTLY WINE
är ett familjeägt företag grundat 2007 av sommelieren och entreprenören Gabriel Enning. 
Vi arbetar för att skapa en mer spännande dryckeskultur i Sverige och fokuserar på personliga viner från passionerade, små producenter i Europa. Känsla av ursprung är alltid högsta prioritet när vi väljer viner och producenter att samarbeta med.
GABRIEL ENNING
Founder and Head of Purchasing
Född och uppvuxen i Eskilstuna och flyttade till Stockholm 1999. Efter att ha arbetat som sommelier och restaurangchef på några av Stockholms bästa restauranger, startade Gabriel Bristly Wine år 2007. Om han får välja så blir det gärna Barolo i glaset. Gabriel är WSET-utbildad sommelier och en passionerad långdistanslöpare.

NICOLAI BRESCHI
Restaurant Sales
Efter WSET studier 2003 började Nicolai jobba som sommelier på restaurangerna Gässlingen och Vassa Eggen i Stockholm. 2005 var Nicolai med och startade den legendariska restaurangen Esperanto, först som sommelier och sedermera som restaurangchef fram till 2008 då äventyren fortsatte till England och Förenade Arabemiraten. De sista åtta åren utomlands jobbade Nicolai som restaurangchef på den välkända japanska restaurangen Zuma i hjärtat av Dubai. Sedan våren 2019 är Nicolai tillbaka i Sverige och efter en kort sejour i Stureplansgruppen är han nu anställd på Bristly som säljare med fokus på HoReCa.

PAULA LITTSON
Owner
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Bristly Wine Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år